arrowarrow
Blog

SMG Cheats Guide

time01.01.2025

Below you will find instructions on how to install and launch the cheat, follow the instructions carefully and then everything will work

Download the actual loader: https://cdn.smgcheats.com/client.php

Launch

0. Turn off all Windows protection, Defender, Braundemizer and so on.

1. Start the loader (it automatically opens as Administrator).

2. Copy the key you received from the seller and paste it into the 'license key' field.

3. Click on the 'activate' button and wait for notification of successful activation.

4. After successful activation you will be redirected to the page with the launch of the reader, where you need to click on the 'inject' button.

5. After loading the reader you will see a window with the inscription 'preparing mapper...'.

6. Some products may ask if you want to use Spoofer, click Yes/No if you wish.

7. Spoofer has a built in “save seed” system, the first time you start it you need to enter the number 0 and press the ENTER button, the screen will show the numbers you can save.

8. Usually by the 8th point, everything has been successful, loader closed, which means that you can go into the game.

9. After you have loaded in the main menu of the game, wait 15 seconds and press the F2 key. The menu reads INSERT or HOME.

If you have WINDOWS 11

What you need to do to make it work and no errors:

0. Turn off all Windows protection, Defender, Braundemizer and so on.

1. Download the file https://api.smgcheats.com/client/additional_download.php

2. Run win11_driver_OFF.reg

3. Turn off kernel isolation in Windows settings.

Settings -> Privacy and Security -> Windows Security -> Device Security -> Kernel Isolation

4. Reboot your PC, then run the inject again.

Frequent problems

1. Problem: Loader crashes on startup.

Solution: Restart the loader, re-download the loader, put the loader in the root of the C drive, reboot Windows.

2. Problem: Loader does not start or there is a failure connection or other error related to the Internet.

Solution: Turn VPN on/off, reboot PC, ask your dealer.

3. Problem: After initialization of the reader, the loader closes.

Solution: Disable all antivirus, Windows protectors and other protection that interacts with the system for its security.

If the option above did not help, try to open the console as administrator and enter the following commands:

sc stop faceit;

sc stop vgc;

sc stop vgk;

4. Problem: Does not appear the menu after the message that the cheat was successfully launched.

Solution: Try to run the game launcher as administrator.

If that doesn't work, you need to do the following:

Locate the game launcher file (Steam/BSG Launcher etc), right-click on it and select 'Properties'.

Click on the 'Compatibility' tab.

Check the 'Run this program as administrator' checkbox and click 'Apply'.

Try running the cheat again.

If that doesn't work, try doing the same with the game executables.

5. Computer restarts when running the cheat.

Solution: synchronize the time on your computer twice (THIS IS IMPORTANT!).

6. Server internal error #.

Solution: Contact technical support by sending the error code and your key.

7. There is an empty window with the OK button after the injection of read #.

Solution: You need to run BSG Launcher or STEAM as administrator.

8. Launches with empty/clear cmd kosnolya, no text visible. #.

Solution: Turn off HDR mode in system/monitor settings.

9. Errors in loader like driver status 0xC00006C 0xC000056 C0000001. #.

Solution: Check if protection is turned off.Disable all unused programs from autostart.Reboot pc.